onsdag 9 februari 2011

Jobb och Bio i Sydney

Igår var Simon och Emelie på Event Cinemas. Event  Cinemas erbjuder både 3D och vanlig bio, Simon och Emelie såg "Sanctum" som var en 3D-film. Emelie tyckte filmen var ganska äcklig, dock var den väldigt bra. Den påminde mycket om "The cave", lika mycket spänning fast utan monster.  Filmen fick Simon att vilja resa till Papua Nya Guinea för 648 dollar alltså ca 4500 kr från Sydney tänkbart resemål i framtiden?
Tankar om Event Cinemas? Om man nu ska gå på bio tycker vi ju först och främst man ska besöka Imax men eftersom det går så få filmer på Imax, så är ju helt klart Event ett alternativ med ett stort utbud filmer som ligger centralt.

Här ligger Event i centrala Sydney.


View Larger Map

När de båda kom hem gick de och la sig och kollade på lite Big Bang Theory, efter något avsnitt somnade Emelie och då beslöt sig Simon för att söka jobb.
Igår använde han sig framförallt htttp://www.taw.com.au som är en sida inriktad på personer som är i Australien på diverse visum och inte medborgare. Han sökte på ett ungefär 3-4 jobb igår och det gav resultat för imorse ringde 2evolve www.2evolve.com.au som är ett företag som jobbar samla in pengar åt bland annat Childfund Australia, UNHCR, Amnesty International m.m. Så nu ska han på intevju där imorgon kl 11.30.

/Swedes on the run

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar