torsdag 20 januari 2011

Imax, Telefonsamtal

Förmiddagen var ganska lugn hemma dag med pannkakor, tv-tittande och internetsurfande. Det hände dock något väldigt spännande för Simons del. Det ringde ett samtal, rekryteringsbolaget futurepeople hörde av sig. Det var ett lyckat samtal på sätt och vis. Kvinnan han pratade med sa att de var väldigt intresserade av honom men undrade om han hade permanent arbetstillstånd, vilket han inte har tråkigt nog. Hon sa dock att de skulle spara hans CV för framtida positioner som passade hans visum.
Senare på eftermiddagen promenerade Emelie och Simon iväg till Imax 3D biografen i Sydney. Där de köpte biljetter till vad?

IMG_3439
(för er som inte ser vad det står på bilden, så är det biljetter till filmen Tron 3d)

De fick även dessa.

IMG_3438

Det blir alltså dokumentärtittade på Imax 2 gånger innan februari. Efter inhandlandet av biljetter gick de och åt. Under middagen debatterades politik, när de båda dock var färdiga blev det dags för lite gående i butiker och även ett besök på Coles för att köpa snacks till bion. I väntan på bion satte de sig i Darling harbour där Emelie tog en glass.

Är då Imax 3d värt ett besök när man är i Sydney? Självklart, är ni här när det visas en storfilm, så gå och se den. Fast egentligen är det värt att gå dit bara för upplevelsen av att ha sett en film på världens största bioduk, och biljetten är väl värt pengarna. Bioduken är 35,73x29,42 meter det är alltså en area på 1051 m^2. Detta är helt klart dagens tips, är ni i Sydney se en film på Imax 3D!

IMG_3440

Imorgon ska förmodligen Bondi få sig ett besök igen, denna gången för ett bad. Ett tips är också att hålla koll på guiden som kommer upp inom en snar framtid också om vad som behövs när man flyttar till Australien för er som är intresserade av det då.

/Swedes on the run

1 kommentar:

  1. Kul att Simon blir uppvaktad av företag. Vi håller tummarna // SP o GUM

    SvaraRadera