tisdag 25 januari 2011

Pizza Hut och Hubble 3D

Idag var en lite trögstartad dag för Simon och Emelie eftersom de inte kom hem förrän tre. Väl uppe blev det dock fart på de båda. Simon och Emelie träffade Hyltegänget på Pizza Hut. Vattenmelon var det som lockade mest för Rasmus. Emelie och Simon suktade efter ostpizzan och sedan fanns det även efterrättsbuffé med Jelly, mjukglass, chockladpudding, kladdkaka och äppelpaj som inte heller var helt fel.

Alla hamnade dock i en liten matkoma efter detta så de blev sittandes på Pizza Hut ett tag och spånade i hur de vill Resa till Blue mountains. Emelie och Simon är väldigt sugna på att hyra en Van, detta behöver dock planeras lite i förväg då det tros vara ungefär en veckas väntetid. Att de är sex personer som vill åka verkar också bli ett problem då bilarna är bäst lämpade för 3-5 personer. Alternativet är en endagarsresa med Wicked travel så de får se hur det blir.

Alla träffades sedan runt halv 7 igen för att köpa biljetter till IMAX-dokumentären Hubble 3D. Emelie och Simon hade fått två rabattkuponger "Gå två betala för en" när de såg Tron sist. När de skulle betala fick dem dock en extrakupong och dem kunde alla få halva priset på bion, väldigt bra service kallas det.

Innan bion blev det dock dags för lite kvällsmat för några och lite glass för några. Simon beställde en souvlaki som var väldigt god men kanske lite liten, Mikael däremot köpte 3 små hamburgare på The Grill, det kan rekommenderas.

IMG_3497

IMG_3500

Efter att ha kört bort några asiater från deras platser var det bara att luta sig tillbaka och njuta. Extra njutning blev det med Frozen cocacola, popcorn och lite smågodis.

IMG_3504

Filmen var väldigt faktaspäckad så det gällde att hänga med, och vilka vyer. Helt klart en dokumentär värd att se.

När de kom ut från IMAX var uppvärmingen för den 26e januari i full gång, Australia Day!
De fick höra nationalsången två gånger, titta på höghusen som ändrade färg och lyssna på kören och orkestern som spelade.

IMG_3600

IMG_3565

De kommande bilderna är alltså inte redigerade skylinen sedd från Darling harbour är såhär vacker och ändrar färg.

IMG_3532

IMG_3538

IMG_3545

IMG_3616

/Swedes on the run

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar