torsdag 13 januari 2011

Tanken om Bondi Beach

Dagen började med att Simon besökte en äventyrsbutik för att köpa en ryggsäck. Personalen var mycket trevliga och mycket kunniga. Simon fick även extra pris på ryggsäcken, ett avdrag på 15 dollar. Så om ni någonsin är i Sydney och är i behov av vildmarksprylar så rekomenderar vi Michtells som ni kan hitta här.



View Larger Map



Idag skulle vi till Bondi Beach var tanken iallafall. Vi kom till tågstationen vid Bondi Junction och började gå mot stranden men någonstans gick det fel och eftersom vi inte hade en jätte bra karta över Bondi området. När vi insåg att vi börjat gå fel så började Emelie bli lite irriterad och hungrig utöver detta så började det även regna. Det var då vi insåg att det var dags att gå tillbaka till Bondi Junction där det finns en trevlig gågata och även ett fyravånings westfield mall. Nedan kan ni se en karta över området så ni kan sätta er in var vi var någonstans.



View Larger Map



oxford street där gågatan ligger och även  Westfield hittade vi Zoo Bar på addressen 175 Oxford St, Bondi Junction NSW 2022. Där bestämde vi oss för att äta lunch, för Emelie blev det spaghetti och köttfärssås Simon däremot valde Zoo Burger med tillägget en halv avocado vi delade även på vitlöksbröd, till det hela drack vi iste. Mycket trevligt cafe som serverade frukost och lunch.


100_2576


100_2575


100_2574


Senare bestämde vi oss för att gå till lite olika butiker, även gå in på Westfield. Som man kan tänka finns det mycket surfbutiker bondi området. Inne på Westfield finns dock allt även coles(matvarubutik). Runt fem tiden senare fikade vi inne på Westfield och vid sextiden började vi bege oss hem via tåg.


IMG_0400


IMG_3109


IMG_3105


Vi ska givetvis återkomma till Bondi för att bada. Då kommer vi givetvis posta det här.


/Swedes on the run

1 kommentar:

  1. First!

    Hoppas allt går bra och sånt, sjukt snygg färg och skärpa på de två sista bilderna! Ny kamera?

    SvaraRadera